Kozijnen

Met TOPLINE NL van VEKA geeft elke woning een eigen uitstraling. Deze topkwaliteit zijn speciaal ontwikkeld voor de nederlandse markt en sluiten dan ook naadloos aan de eisen van het bouwbesluit. 

TOPLINE NL is een verdiept kozijnsysteem, waarbij u kunt kiezen tussen naar binnen en naar buiten draaiende ramen en deuren. In beide gevallen kan de dieptewerking blijven bestaan. Het verdiepte profiel heeft een belangrijke voordeel: het past uitstekend binnen de Nederlandse architectuur. Bovendien is TOPLINE NL door het verdiepte profiel uitermate geschikt als hoogwaardige en duurzame vervangning van bestaande kozijnen. TOPLINE AD is een kunststof kozijnprofiel systeem van VEKA die zich onderscheidt door eigentijdse vormgeving. HOGE isolatiewaarde, geluidswering en duurzaamheid. Het afgeschuinde profiel geeft de kozijnen een moderene uitstraling die uitstekend past bij de hedendaagse architectuur. TOPLINE AD is een bewuste keuze voor moderne woningen en vernieuwde arcitectuur, een product van deze tijd!

De kozijnen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Met of zonder houtdesign. Speciaal voor oudere panden die hun karakteristieke uitstraling moeten behouden, zijn er kleuren monumentaal groen en creme. U vindt dus altijd de kleur die bij uw woning past. KUAL Geveltechniek zorgt voor kwaliteit.

Een greep uit onze projecten...